Η εταιρία μας συνεργάζεται με την υπηρεσία Γενική Ταχυδρομική
Ειδικότερα τα έξοδα αποστολής είναι:

1. Ελλάδα

Χρέωση για όλες τις παραγγελίες και για παραδόσεις στην Ελλάδα τα μεταφορικά χρεώνονται 5€.

2. Χώρες Εξωτερικού

Η Χρέωση για παραγγελίες στο εξωτερικό γίνεται κατόπιν συνενόησης με το κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την αποστολή στο εξωτερικό.
Εξοδα αποστολής καιθώς και τυχόν έξοδα επιστροφής θα καλυφθούν από τον αγοραστή.

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.
Εάν η χώρα προορισμού είναι η Ελλάδα και για παραγγελίες 80€ και άνω, όταν επιλέγετε να αλλάξετε και να ανταλλάξετε ένα προϊόν με άλλο προϊόν της ίδιας αξίας, θα καλύψουμε τα έξοδα αποστολής της πρώτης φορά που θα αλλάξετε. Αλλά εάν επιλέξετε να το αλλάξετε ξανά, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής.
Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι οι τελικές τιμές λιανικής. Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές τιμών δεν επηρεάζουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.
Η επιλογή του μεταφορέα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κατά την παραλαβή του προϊόντος, ελέγξτε προσεκτικά την παρουσία του μεταφορέα. Σε περίπτωση ζημιάς, ο μεταφορέας είναι υπεύθυνος για τις ζημιές, οι οποίες είναι σε άριστη κατάσταση και είναι υποχρεωμένοι να τις παραδώσουν σε καλή κατάσταση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα αποστολής.