Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας:

1. Αντικαταβολή (αποκλειστικά για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

Το κόστος αντικαταβολής συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής, τα οποία ανέρχονται σε 5,00 ευρώ. Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται μέσω της μεταφορικής: Γενική Ταχυδρομική.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα: www.e-stavros.gr
Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας «Φωτίου Δημήτριος » αυστηρά εντός 5 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά θα ακυρωθεί η παραγγελία σας.
Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία:
Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
Τον αριθμό της παραγγελίας σας, ο οποίος θα σας αποσταλεί μέσω email κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας.
Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να μας στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2445041500.
Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR0201104190000041940088556
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ: Φωτίου Δημήτριος

ΤΡΑΠΕΖΑ: Πειραιώς Τράπεζα
IBAN: GR8901726170005617037740620
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ: Φωτίου Δημήτριος

Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

3. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Για αγορές από το eshop μας, στο οποίο δηλώνετε ως «διεύθυνση χρέωσης» (ανεξαρτήτου διεύθυνσης αποστολής) την Ελλάδα και τις λοιπές χώρες του κόσμου:
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Εθνική Τράπεζα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα «Ασφαλείας Υπηρεσιών web banking» της Τράπεζας National Bank of Greece. Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της υπηρεσίας web banking, η τράπεζα εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και θωρακίζουν το κανάλι από την πρόσβαση τρίτων. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Φωτίου Δημήτριος μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές.

4. Μέσω PayPal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας Φωτίου Δημήτριος

5. Στο κατάστημα

Επίσκεψη στη φυσική μας τοποθεσία στην οδό Αντώνη Βασιλείου 83, Ταχυδρομικός Κώδικας 43060, Ελλάδα κατά τις εργάσιμες ώρες μας.